QL Egzama Şampuanı Kullanım Talimatı

QL Egzama Şampuanı’nı her duşta minimum 2 defa kullanmanızı tavsiye etmekteyiz. İlk uygulama saçımızı ve saç derimizi temizlemek için diğer uygulama ise kepek ve egzamaların yok edilmesine yöneliktir.

İlk uygulamada elimize az miktarda QL Egzama Şampuanı’nı döktükten sonra ıslak saçlarımıza ve saç derisine 30 saniye kadar masaj yaparak köpürtüp durulayınız.

İkinci uygulamada ise normal şampuan kullanım miktarınca elimize döktükten sonra saçlarımıza ve saç derimize 30 saniye masaj yaparak iyice köpürtüp 1 dakika boyunca bekleyiniz. Beklemenin ardından saçlarımızı bol su ile durulayınız.

Kaşıntı ve rahatsız edici görünümün çok olduğu ilk zamanlarda ürünümüzü günlük olarak uygulamaya özen gösteriniz. İlerleyen dönemlerde 2 günde bir uygulamanız yeterli olacaktır.

QL Egzama Karşıtı Şampuan, gündelik kullanım için de uygundur. Ürünümüzü kullanırken harici şampuan kullanmanızda sakınca olmasa da, ürünümüzün etkisini öteleyebileceğinden dolayı tavsiye etmemekteyiz. Zengin içeriği sayesinde saçınızın ihtiyacı olan bir çok mineral ve vitamini QL içerisinde barındırmaktadır.